Tentoonstelling Museum Belvédère, Heerenveen

Tentoonstelling Museum Belvédère, Heerenveen

Van 22 juni tot 22 september 2024 staan er 9 grote beelden van Herbert Nouwens opgesteld in het  parklandschap rondom Museum Belvédère in Heerenveen. Daarnaast is een van de expositieruimten binnen ingericht met kleiner werk.
www.museumbelvedere.nl

Locatie: Museum Belvédère, Oranje Nassaulaan 12, 8448 MT Heerenveen-Oranjewoud
Buitententoonstelling 24/7 vrij toegankelijk. Voor de binnententoonstelling dient u een kaartje te kopen. De museumjaarkaart is geldig.

Tentoonstellingsboekje

Bij de tentoonstelling wordt een boekje uitgegeven dat uit twee delen bestaat: Deel 1 gaat over de tentoonstelling. Deel 2 is een portret van Herbert Nouwens naar aanleiding van een serie interviews. In 100 exemplaren is een origineel kunstwerkje van 20×12 cm toegevoegd, geïnspireerd op recente vulkanische uitbarstingen, op het thema Lamento. Deze boekjes zijn te koop voor €100,00 inclusief portokosten. Een boekje zonder tekening kost €15,00 inclusief portokosten. Ook te koop in het museum voor €12,50.

Bestellen: stuur een mailtje naar: nouwensherbert@gmail.com met naam en volledig adres.

Ook werk te zien in Slochteren en in Peize

In de voormalige melkfabriek in Slochteren, waar Nouwens woont en werkt, is een tentoonstelling ingericht met kleine beelden. Deze tentoonstelling is alleen op afspraak te bezoeken. T: +31 648853755 | Adres: Hoofdweg 246, Slochteren.

 

Tot slot is er ook nog in Peize, Drenthe, in de tuin van Huis ter Hansouwe een twaalftal tuinbeelden te bewonderen. Ook deze tentoonstelling is uitsluitend toegankelijk na een telefonische afspraak. T: +31 630174324 | W: www.huisterhansouwepeize.nl